Сряда, 23 Септември 2020

Маестрото чака дете от балерина

Печат Е-мейл
02 Декември 2010

Евгени ДимитровЕвгени Димитров-Маестрото също като Слави Трифонов върти любов с танцьорка от „Магаданс". Според отлично осведомени източници музикантът чака бебе от шефката на балета Нели Желева. Дългия пък неотдавна се сгоди с друга танцьорка от формацията - Мартина Огнянова. Учиндолецът направи смелата крачка по време на американското си турне.

Началникът на „Ку-ку бенд" и Нели са интимни от 2 години и половина. Сега обаче връзката им е по-силна от всякога заради бременността.

Зародишът в утробата на балерината е на 3 месеца. Желева ще поработи още малко в шоуто, след което ще излезе в отпуск по майчинство. Вероятно раздялата й с екипа на Дългия ще се случи в началото на следващата година.

„Нели успя да кротне шавливия Маестро - нещо, което не се отдаде на предшественичките й. Преди нея Евгени имаше деца от други две жени, а извънбрачните му авантюри са в дълъг списък", коментира човек от предаването на Слави. И допълни, че трудната балерина вече била пуснала леко коремче. Все още никой обаче не отдавал напълняването й на бременността.

„Нели напоследък е подпухнала и се пази да не се пресили. След месец тя ще си измисли някоя травма, за да напусне балета, без да обяснява истинската причина за оттеглянето си. Двамата с Евгени ще се опитат да запазят бебето в тайна, колкото се може по-дълго", смята информаторът. Той разкрива, че Желева вече живеела в къщата на Маестрото в столичния кв. „Драгалевци".

Първата и единствена до момента законна съпруга на Димитров е певицата Мишел от Созопол. Двамата се разведоха в края на 90-те. След раздялата им Мишел се върна в родния си град и отвори там арт клуб.

В края на 2004-та Евгени стана баща на близнаци.

Роди му ги 24-годишната Ела. Младата красавица така и не сключи брак с музиканта, въпреки че го дари със синове Александър и Кристиян.

Говори се, че едното от децата е било кръстено на Алекс Раева. По онова време тя все още бе част от шоуто на Слави. Ако се вярва на мълвата, именно Алекс сватосала Маестрото с Ела. Тогава двете дами минавали за приятелки.

Какво е довело до раздялата на музиканта и Ела, двамата си знаят най-добре, факт е обаче, че от доста време те не са заедно. Според злите езици причина за разрива в отношенията им е смъртта на единия от близнаците. Малкият Александър бил издъхнал в болница при неизяснени обстоятелства. Самият Евгени избягвал да говори на тази тема и дори най-близките му хора не знаели каква е истината.

Надяваме се слухът за съдбата на кръстения на Алекс Раева мъник да е силно преувеличен. Дано момченцето да е живо и здраво и до ден днешен. 100% достоверно е обаче, че в момента Маестрото очаква нов наследник.

източник: Уикенд

Прочита: 5320

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.