Вторник, 18 Юни 2019

И Росица Кирилова напусна БНТ

Печат Е-мейл
01 Декември 2010

Росица КириловаСлед легендарната режисьорка Васа Ганчева и Росица Кирилова реши да напусне БНТ. На 27 ноември беше излъчено последното издание на предаването на певицата „За животните с любов". Ето какво написа по този повод Роси Кирилова на личната си страница във "Фейсбук":

„Решението да бъде прекратено излъчването му по БНТ 1 е лично мое и затова исках да го научите от мен! „За животните с любов" беше първото по рода си предаване в националния ефир на България и за тези близо 16 г. (през януари 2011 г. щеше да ги навърши) аз и моят екип вложихме цялата си любов в него!

Не ми беше лесно да взема това решение, защото съм се чувствала истински щастлива, когато чрез нашето предаване сме успявали да намерим дом на хиляди „осъдени души" - кучета и котки... Не ми беше лесно и заради прекрасните професионалисти, с които съм работила през годините, и всички невероятни личности, които съм срещнала, правейки това предаване.

Благодаря ви! Никога не съм била на „щат" в телевизията и може би затова съм успяла да съхраня моя свободолюбив дух! За мен предаването „За животните с любов" винаги е било кауза, а не самоцелно показване на екран! Затова не бих искала да правя компромис нито с него, нито със себе си! Съжалявам, че всичко това се случва по време, когато Вяра Анкова е генерален директор на телевизията, защото я познавам от много години и винаги съм я харесвала и уважавала като професионалист! Тя пое БНТ в най-трудния й период и Бог да е с нея, за да издържи! Дано обаче и нейните съекипници да са с чисти намерения и да не останат в историята като "допуснати печатни грешки...". Засега смятам да се отдам пълноценно на моите музикални и други творчески проекти, а до нашата следваща среща - независимо кога и къде - мислете си за нас и... за животните с любов!."

източник: Шоу

Прочита: 2231

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.