Вторник, 18 Юни 2019

Генка Шикерова уредила Лора Крумова в Би Ти Ви

Печат Е-мейл
29 Ноември 2010

Генка Шикерова и Лора КрумоваЛора Крумова бързо намери приятели в новата си месторабота в Би Ти Ви. Ексводещата на „Здравей, България" е станала първа дружка с репортерката Генка Шикерова. Двете се познавали от години и общували свободно, дори докато работели в конкурентни медии.

Откакто са колежки пък съвсем задълбочили отношенията си и дори си ходили на гости. Генка помага на Лора да се интегрира в Би Ти Ви и вече я е запознала с целия екип на телевизията. Шикерова дори се изяви като кавалер на партито по случай 10-годишнината на новините на Би Ти Ви и цяла вечер не се отдели от новата си колежка. Според мълвата именно Генка говорила с шефовете на Би Ти Ви да вземат в екипа безработната Лора.

източник: Уикенд

Прочита: 2721

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.