Събота, 07 Декември 2019

Любо Нейков инвестира в Ненчо от "Комиците"

Печат Е-мейл
26 Ноември 2010

Ненчо ИлчевЛюбо Нейков вложи маса пари в колегата си от „Комиците" Ненчо Илчев. Актьорът продуцент купи от Америка и Австрия уникален реквизит за фокусите на екранния си партньор. Новите си придобивки Илчев ще покаже още този петък на премиерата на спектакъла си „Магията на Ненчо" във Военния театър.

В представлението ще участва и самият Нейков, както и балет от 10 момичета. „Стартираме ударно! На 26 ноември ни е първият спектакъл, а на следващия ден имаме още два. Ще се трудим здраво, защото трябва да се избие инвестицията на Любо. Много пари похарчи той по мен, чак му се чудя на щедростта", сподели Ненчо.

източник: Уикенд

Прочита: 2812

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.