Петък, 10 Юли 2020

Миглена Ангелова се развежда за 4-ти път

Печат Е-мейл
26 Ноември 2010

Миглена Ангелова и Живко ЧакръкчиевНаправо невероятно! Бившата тв звезда Миглена Ангелова се готви за четвъртия си развод. Само 4 години след като се омъжи за охранителния бос Живко Чакръкчиев, някогашната водеща на „Искрено и лично" готви раздялата си с него.

Оперената дама се страхувала да признае дори и пред най-близките си приятелки, че бракът й с Живко никак не върви. Двамата отдавна спели в различни стаи. Чакръкчиев вече не си правел труда нито да я глези, нито да обръща внимание на кресливите й подвиквания, които го изнервяли до краен предел. Мадам „Искрено и лично" била взела окончателното решение за раздяла, но все още не била изнесла целия багаж от дома на беловласия си съпруг.

Тайно се надявала Живко да я потърси и, падайки на колене, да я моли за връщане в къщата му. Запознати с неговия нрав пък твърдят, че той отдавна не питаел топли чувства към изгората си, защото бил отегчен от истеричния й характер, както и от претенциите на четирите й поотраснали хлапета.

Животът на семейство Чакръкчиеви бил истински ад. Двамата взаимно се обвинявали за неуспеха на връзката си. Миглена се притеснявала, че този път хората ще я помислят за невменяема, защото продължава да се жени и развежда с всеки, които й предложи любов.

Дамата изпаднала в тежка психическа криза и от факта, че нито една телевизия не й предлага авторско предаване.

Тя недоумявала как така талантът й ще остане затворен между четирите стени на апартамента, вместо да се лее всекидневно от малкия екран. Естествено, за кибиченето си у дома обвинявала глупавите продуценти, които плъзнали напоследък из всички електронни медии. В свободното си време Миглена пишела поредната си автобиографична книга, но напоследък „замразила" и този процес, защото се страхувала, че творбата й няма да върви на книжния пазар.

източник: Уикенд

Прочита: 3697

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.