Вторник, 18 Юни 2019

Слави Трифонов платил титлата “Плеймейт” на черната Златка

Печат Е-мейл
26 Ноември 2010

С. Трифонов и Златка ДимитроваСлухове за миналогодишната любовна авантюра между шоумена и красавицата от Бургас

Слави Трифонов е дал пари, за да може Златка Димитрова да бъде избрана за "Мис Плеймейт" на България за 2009 г. Това разбра Lifestyle.bg от сигурни източници. Двамата имали кратка афера, по време на която златното момиче се отблагодарило подобаващо на своя покровител.

Златка ревниво пази тази тайна, която витае като слух от миналогодишния конкурс за момиче на Playboy. Тя отказва да я разкрие публично, но въпреки това хората от обкръжението й отдавна са наясно с пикантните подробности, съпътстващи авантюрата й с един от най-известните и властни мъже на България.

Историята между Трифонов и красивата бургазлийка датирала още от времето, когато шоуменът подготвял риалити предаването си "Бягство към победата". По време на кастинга той срещнал случайно в един хотел Златето и нейната приятелка (и по-късно партньорка в състезанието) Диди, които работели там като хостеси.

Слави бил пленен от едрогърдестата и нахакана бургазлийка и въпреки че хората от екипа му вече били подбрали участници в шоуто, той настоял да вземат в екипа и двете момичета. Какво се случило по-нататък се подразбира.

Трифонов се проявил като джентълмен и продължил да лансира своята държанка. Той извадил тлъста пачка, за да може Златето да изпълни една от мечтите си - да стане Плеймейт на България.

Не е ясно с колко пари се е изръсил Дългия, но се предполага, че ценовата листа не се е променила много от миналата година. Тазгодишната титла "Мис Плеймейт" струва 10 000 лв. - нищо работа за г-н Трифонов.

Прочита: 3411

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.