Събота, 22 Февруари 2020

Слави: Много хора ще се радват, ако умра

Печат Е-мейл
25 Ноември 2010

Слави ТрифоновСлави Трифонов потвърди косвено информацията от предишния, че е удвоил своята охрана, тъй като получил заплахи за живота си. "Има хора, които ще се радват. ако аз умра", призна миналата седмица водещият в безпрецедентно интервю пред съгражданката си Ани Цолова.

Според източници от bTV Дългия е бил принуден от босовете на ме-дията да даде интервю в сутрешния блок, за да понапомпат малко постоянно падащия му рейтинг. Залязващият шоумен демонстрира самочувствие и заяви: "Добре съм, идеално съм, приключиха здравословните ми проблеми. Ако съм отчаян, не мисля, че трябва да занимавам другите хора, особено в публичното пространство... Има хора, които ме мразят... Спя си, с когото си искам. Винаги досега съм спал с хора по мое желание. И във всички случаи са били жени", бяха най-шокиращите откровения на Трифонов.

"Той може да е в добра физическа форма, но се съмнявам за психическата му след това истерично и дори шизофренично интервю, чиято цел така и не разбрах", коментира тв зрителка в Интернет.

Мнозина са бесни и за това, че Дългия непрестанно дъвче Лили Иванова и си прави пиар на неин гръб. "Лили Иванова е велика българска певица и това, че няма чувство за хумор, не променя този факт. Тя има моя респект и безспорно моето уважение. Всеки може да се обиди, но това не променя нейната значимост, аз само очовечавам нейния образ. Такива хора са прекалено издигнати. Карам я да изглежда съвсем нормално, шегувайки се с нея", оправда постоянните си гаври с естрадната прима учиндолският шоумен.

"Той очовечавал Великата Лили Иванова? А него кой да очовечи? Простак! Не вярвал за имотите на Цветанов? За неговите укрити печалби и данъци някой вярва ли? Леле, тоя съвсем изперкал, хич го няма! Да се маха и да не се появява повече никога, че ни се повръща от него!", пише в Нета потребител с ник slavi_praznoglavi.

Бизнесменът-плейбой Денис Ризов, който организира американското турне на Слави, освен ортак вече му е и "баджанак". Тези дни дългокосият милионер бе засечен в столично заведение в компанията на певицата Нели Петкова. Екссъпругът на Наталия Симеонова и бившата любовница на Слави цяла вечер не спрели да флиртуват помежду си, разкриват очевидци.

източник: Шоу

Прочита: 3456

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.