Вторник, 18 Юни 2019

Йоана Буковска: Готова съм за деца!

Печат Е-мейл
23 Ноември 2010

Йоана Буковска"Много съм влюбена, много съм обичана и това е единственото, което ми дава сили да продължавам", призна Йоана Буковска, която беше изпаднала в тежка депресия, след като в разстояние на няколко месеца погреба майка си и дядо си.

 

Актрисата споделя, че приятелят й Иван е човекът, който я извадил от тежката душевна криза. „С него се намерихме две години точно в новогодишната нощ и така си паснахме, че до ден днешен сме неразделни, сподели Буката. А на въпрос готова ли е за семейство, за деца, бившата съпруга на Чочо Попйорданов отвръща категорично: „Да! Мисля, че отдавна съм готова за семейство".

Йоана силно вярва в пръста на съдбата, както и в това, че независимо че майка й Велина вече не е между живите, тя продължава да помага оттам, където се намира в момента. „Годината, която сега изминава е доста тъжна за мен - загубих и майка ми, и дядо ми, затова смятам, че това е някакъв знак, доста показателен, след всяка смърт трябва да дойде ново начало. Затова вярвам, че всичко ще започне отново с добри хора, които ще с появят в живота ми и това най-вероятно ще са малки същества", съвсем директно намекна желанието си да става майка красивата актриса.

източник: Шоу

Прочита: 3071

Коментари (1)

...
Идвам мила за да направим няколко!!ОХ
Бай Станчо потния нерез , 25 ноември 2010 02:40

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.