Четвъртък, 29 Октомври 2020

Фенки тормозят Блатечки

Печат Е-мейл
02 Ноември 2010

Асен БлатечкиПъшкат по телефона и му правят неприлични предложения

Новата звезда в "Стъклен дом" Асен Блатечки се слави като един от секссимволите на родното кино и театър. С гангстерска външност и уникален актьорски талант, бившият каратист омагьосва нежния пол, пише skandalno.net.

Границата между възхищението и вманиачеността обаче е тънка и Блатечки често страда от обсебени фенки, които го преследват.

Актьорът редовно се сблъсква с напористи ухажорки, които стигат и до психотормоз в стремежа си да му направят впечатление.

Един от най-умопомрачителните случаи принуждава Блатечки направо да си смени телефонния номер. Анонимна дама се обаждала всеки ден, за да му пъшка сластно в слушалката, симулирайки оргазъм. Маниачката обаче не се спряла дотам. На няколко пъти изпращала и колети в дома му, но той ги връщал без изобщо да ги отвори.

Друг път, по време на представление, жена от публиката разцепила тишината в залата с неприлично предложение към актьора.

Асен Блатечки и Мария Сапунджиева играят Хамлет и Офелия. На едно място в диалога има момент, в който датският принц пита възлюбената си: "Госпожице, мога ли да легна между коленете ви?" Офелия отвръща: "Не, господарю". Тогава в залата се разнася сърцераздирателния възглас на зрителка: "Между моите може".

Неудържим смях обхванал както актьорите, така и публиката.

Катерина, половинката на Асен Блатечки, обаче изобщо не ревнува от нападателните почитателки на мъжа си. Двамата са заедно от дълги години и са горди родители на малката Катерина. Асен Блатечки е изцяло отдаден на двете си любими жени и не се възползва от статута си на секссимвол, кълнат се негови близки приятели.

Прочита: 3332

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.