Неделя, 27 Септември 2020

Лора Крумова с 30 бона обезщетение

Печат Е-мейл
24 Септември 2010

Лора КрумоваЛора Крумова избяга от България, след като стана ясно, че остава без работа. Бившата водеща на „Здравей, България" си хвърли оставката на шефовете на Нова телевизия. Те й предложиха работа като редактор зад кадър, което никак не устройвало имащата се за звезда журналистка. Лора обаче не се отказа без бой от поста си в частната медия, споделят нейни колеги.

Блондинката вдигнала шумен скандал на програмната шефка на Нова тв Олга Лозанова. Крумова я обвинила, че назначава свои хора и изпълнява поръчки срещу заплащане. Именно така е успяла един по един да изгони всички емблематични лица на телевизията, които са работели и при старото ръководство. Крумова визирала конкретно и бившия си колега Милен Цветков.

Лора е заплашила, че ще си търси правата и най-вече обезщетението, което й се полага. То е в размер на 30 хиляди лева и трябва да й бъде изплатено, в случай че изгуби мястото си на екрана в следващите две години. Точно това се случи през лятото и според договора на Крумова тя трябва да получи крупната сума незабавно от медията. Ръководството на Нова тв обаче се опитва да се измъкне от тази клауза с обяснението, че Лора сама е решила да си тръгне.

Излъганата водеща е бясна на доскорошните, си шефове и се кани да си търси правата в съда. За момента обаче е решила първо да събере мислите си и да свали напрежението, което й се струпа през последните месеци покрай неизвестността за бъдещето на кариерата й. Лора е заминала в чужбина съвсем сама и е отказала дори компанията на гаджето си Сотир. Журналистката обяснила, че има нужда да реши как ще се развие животът й в бъдеще. Преди няколко дни отпътувала в неизвестна посока и дори не отговаря на мобилния си телефон.

източник: Уикенд

Прочита: 3826

Коментари (1)

...
ще се занимаваме сга пьк с тази пикла. с какво толкова е изпькнала....че да я мислим за звезда.
тиква , 26 септември 2010 15:31

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.