Четвъртък, 04 Юни 2020

Витомир Саръиванов: Нямам проблеми в семейството си

Печат Е-мейл
15 Септември 2010

ВитомирПрелюбодеецът Витомир Саръиванов сензационно заяви, че няма никакви семейни проблеми. Запитан какво се случва в личния му живот, откакто в медиите лъснаха папарашките снимки, на които доведената дъщеря на Гого Лозанов му прави фелацио, Вито отвръща: "Нямам проблеми в семейството си.

Проблем може да има човек, който вярва и обръща внимание на подобни неща". Той обаче категорично отказва да коментира порнокадрите и разразилия се след появата им секс-скандал: "Личният ми живот е мой и не смятам, че е особено важен за обществото", заяви бившият водещ на "Цената на истината", който питаше в ефир майка дали е спала със сина си и прочее гадости.

Най-голямата му болка обаче не е прелюбодейството, а състоянието на болната му дъщеря. "Тя страда от синдрома на Уилямс. Изразява се в задръжка в развитието. Нито може оперативно, нито медикаментозно да се излекува. Божа работа е. Има силни и по-леки задръжки. С израстването трябва да се види доколко ще може да се компенсира", споделя тв звездата.

източник: Шоу

Прочита: 3335

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.