Вторник, 11 Август 2020

Жената на Витомир подава молба за развод

Печат Е-мейл
03 Август 2010

Витомир СаръивановВитомир Саръиванов се развежда след скандалната сексафера с доведената дъщеря на Гого Лозанов - Биляна. Според близки до семейството, съпругата на водещия вече е подала молба за развод. Очаква се тя да получи пълно попечителство над двете им деца.

След като бе хванат в изневяра, Вито има много по-големи грижи от хорското мнение. Разводът със съпругата му ще означава да се раздели с болната си дъщеричка, която обожава. 5-годишната Маргарита страда от синдром на Уилямс. Според медиците тази болест се среща много рядко и е подобна на синдрома на Даун.

Според близки до опозорената фамилия, съпругата на Саръиванов не искала да погледне мъжа си след избухването на сексскандала и почивала сама по черноморските курорти. След като се върне, Диляна ще подаде молба за развод и ще изиска попечителството над Маргарита и братчето й Стефан, който е на 10 г.

Проблемите на Витомир май няма да свършат дотук. Той е на път да изхвърчи от продуцентската къща на Нико Тупарев, който бил бесен на дългогодишния си приятел заради провала на последните му продукции.

източник: Шоу

Прочита: 3476

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.