Понеделник, 10 Август 2020

Телевизионни шефове се залюбиха

Печат Е-мейл
31 Юли 2010

Апостол ПенчевНовата програмна директорка на ТВ7 Евелина Кирилова има дългогодишна любовна афера с директора на отдел "Кино" в Би Ти Ви Апостол Пенчев. Двамата се запознават преди 15 години, когато работят заедно в Нова телевизия. Тогава медията е собственост на сърбина Дарко Таминджич, а Пенчев отговаря за филмите в частната медия.

По негова заръка блондинката Ева прави предаване за кино по частната телевизия. Връзката между двамата се пази в строга тайна и дори бракът на Пенчев със съпругата му Елена през 2001 г. не е повод тя да бъде разтурена. Двамата телевизионери продължават да се виждат инкогнито през всичките тези години.

Кирилова расте в тв йерархията и първоначално става програмен директор в Нова. Пенчев пък е в Би Ти Ви от създаването й. Добрите му позиции там са причина съпругата му да бъде назначена за шефка на комедийния канал на Красимир Гергов Джи Ти Ви. След реформите Джи Ти Ви е прекръстена в Би ти Ви Комеди, но жената на Пенчев остава на ръководен пост. Тъкмо Пенчев лобира пред новата директорка на ТВ7 и бивша шефка на Би Ти Ви Светла Василева да назначи уволнената от Нова Евелина Кирилова за програмен директор в ТВ7.

Така вече 15 години той се грижи едновременно за успешното развитие както на жена си, така и на своята любовницата.

иточник: Галерия

Прочита: 2873

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.