Вторник, 10 Декември 2019

Къци излъган

Печат Е-мейл
09 Ноември 2009

Кръстьо ЛафазановКръстьо Лафазанов преживя уникално унижение, след като бе излъган за главна роля в нов щатски екшън, който се снима в столичния Киноцентър в Бояна.

Продуцентите на компанията "Ню имидж" обещали на Къци, че ще участва в творбата. В крайна сметка мериканците обяснили на нашия катьор, че е ... твърде дебел за ролята. "Тъпаци, преди не знаеха ли, че съм дебел?!", гневи се завлеченият Лафазанов

източник: Контра

Прочита: 1450

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.