Вторник, 10 Декември 2019

Радина кръшка с фитнес инструктор

Печат Е-мейл
09 Ноември 2009

Радина ЧервеноваТВ звездата отмъщава на Коко

Радина Червенова най-после е отмъстила за многобройните изневери на мъжа си Коко. Водещата на "По света и у нас" си е хванала доста по-млад от самата нея любовник, гласи най-горещата клюка в телевизията.

Новинарката наскоро споделила с приятелка, че отново е влюбена и се чувства прекрасно. Новата й тръпка бил високият и добре сложен фитнес инструктор Данаил, при когото Радина провеждала физическите си упражнения. Младежът работи в спортен център близо до сградата на телевизията. Той е последна година студен във ВИТИЗ.
Радина толкова била хлътнала по младежа, че без срам разкривала дори подробности за невероятните му умения в леглото. С поведението си новинарката заприличвала все повече на влюбена гимназистка и даже направила изказване, че не се притеснява от ревнивия си съпруг Коко Каменаров. Самият той непрекъснато й кръшка с по-млади гаджета.
"Двамата в момента са в особени отношения. Не се развеждат, защото са популярни хора, но всеки си има по някое гадже в резерв", разясняват осолената ситуацията близки до фамилията.

източник: Контра

Прочита: 3393

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.