Вторник, 10 Декември 2019

Лафазанов с болно сърце

Печат Е-мейл
06 Ноември 2009

Кръстьо ЛафазановЖената на комика го тормози да не яде

Поне десет кила от личното си тегло е свалил в последно време Кръстьо Лафазанов, кълнат се негови фенове.
Актьорът решил да се повтали заради проблеми със сърцето и краката, породени от свръхкилограмите му. През седмица видният актьор ходел по доктори и вдигал кръвно.

За правилното и рационално хранене на мъжа си бдяла като орлица властната му съпруга Елена. Тя е известна в актьорската гилдия със сприхавия си нрав и не е тайна, че Къци гледа да не й противоречи много-много, защото, както твърдят, тя му и посягала.
Напоследък Лафазанов тотално е спрял консумацията на хляб, захарни изделия, газирани напитки и мазнотии. За сметка на това менюто му било богато на плодове и зеленчуци.
"Хем вкусно, хем здравословно", перчел се пред колегите си комикът и ги уверявал,че се чувства страхотно бодър и олекотен.

източник: Галерия

Прочита: 1486

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.