Сряда, 05 Август 2020

Лора Крумова не може да готви

Печат Е-мейл
28 Май 2010

Лора КрумоваЛора Крумова изобщо не се справяла с домакинските задължения. Водещата на „Здравей България” претърпявала пълен провал след всеки опит да сготви нещо собственоръчно.


Блондинката не само не можела да кулинарства, но дори не желаела да се научи. Кухнята била най-омразното място за журналистката, която хич не се завъртала край печката. Заради това, когато имала гости, Лора им сервирала предварително поръчани от ресторант кулинарни специалитети.


Близките на водещата я оправдавали с това, че като малка тя била изключително глезена и изобщо не проявявала интерес да се научи да домакинства. Лора получавала всичко наготово от родителите си, които я обгрижвали като истинска принцеса.

източник: Уикенд

Прочита: 2996

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.