Събота, 23 Юни 2018

Гръмна силиконът на Божана Филипова

Печат Е-мейл
17 Февруари 2010

Божана ФилиповаСериозен здравословен проблем си навлякла преди две седмици Божана Филипова.
Докато се забавлявала в популярно нощно заведение, палавата синоптичка усетила, че в едната й гърда има нещо като течност и започва да губи формата си.

Хубавицата била ужасена и веднага потърсила спешна помощ от хирурга д-р Ильо Стоянов. Оказало се, че силиконовата протеза в бюста й се е спукала и течността от нея се разтекла навсякъде. Божана трябвало веднага да се подложи на нова операция с цел смяна на силикона. По-късно бившата съпруга на Косьо Фипипов си признала, че преди месец трябвало да посети хирурга за контролен преглед, но от много ангажименти пропуснала запазената дата и силиконът веднага дал дефект заради изтекъл срок.

източник: Контра

Прочита: 3556

Коментари (1)

...
samo deto ne pi6e , 4e site v zavedenieto sa bili opraskani sas silikon smilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif
buahahaahah , 22 февруари 2010 19:53

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.