Събота, 07 Декември 2019

Васил Найденов със сметка в швейцарска банка

Печат Е-мейл
02 Декември 2009

Васил НайденовВасил Найденов е вероятно най-богатият български певец, подшушнаха негови колеги от естрадата. Певецът на „Адаптация", който рядко парадира с имоти и финансови възможности, кътал впечатляваща банкова сметка в Цюрих. Според запознати авоарите в чуждестранната сметка надхвърляла сензационните 7 милиона лева!

„За Васко никога и никъде не се е говорело, че е сред шоумените милионери. През времето той винаги е успявал да се опази от клюки и сплетни", отчитат негови дългогодишни съратници.
Името на Найденов не е попадало в популярните списъци на богаташите от културните среди. Няма го и в книгата „Най-богатите българи", където попадат колегите му Лили Иванова и Хачо Бояджиев.
„Всъщност Васко има повече от тях. Цял живот е бил безкрайно пестелив и не е пилял парите сй за безсмислени материални придобивки, гуляи или подаръци", издават феновете му.

източник: Контра

Прочита: 2251

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.