Сряда, 08 Април 2020

Васко Василев: Живея както ми харесва

Печат Е-мейл
02 Ноември 2011

Васко ВасилевЦигуларят Васко Василев се завърна в България за журирането си в музикалното риалити X Factor. Любопитството на повечето медии е насочено към жената, на която последно е дал сърцето си, жената, при която бърза да се прибере от един или друг край на света. В живота му на странстващ музикант има не една интересна дама. Докато всички очакваха любовна авантюра с малката чаровница Ванеса Мей, до Васко Василев застана нейната майка Памела Никълсън, а тандемът просъществува по-дълго, отколкото околните предполагаха.

През пролетта с Васко в София се появи младата балерина и хореографка с норвежко-английски произход Кристина Сънт. Сега чаровният музикант кацна в София сам за предаванията на живо на музикалния формат Х Factor, след предаването пък лети обратно за Лондон, за да работи в операта.

"Искрено се забавлявам с всички догадки и констатации за личния ми живот, който в реалността е доста по-семпъл. Не правя планове за брак, живея както ми харесва, като се старая да съм верен на себе си, без да наранявам хората, които обичам", разказва Васко пред списание Story.

Василев прие предизвикателството да седне на съдийската скамейка на музикален "Казвам това, което мисля. Ако на някого не му харесва, е нормално да го намира за неприятно. Нямам за цел да нараня някого, но и не изпитвам съчувствие към хора с липса на критерии и самооценка, а с амбиция за музикална кариера", съвсем сериозно обяснява цигуларят.

Прочита: 2542

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.