Сряда, 08 Април 2020

Шашма с „Гласът на България“

Печат Е-мейл
29 Октомври 2011

Стелияна Христова„Гласът на България" приключи, но скандали продължат да тресат екипа на шоуто. Продуцентът на музикалното състезание Слави Трифонов отнесе упреци от зрителите, които все още се оплакват от манипулиране на вота.

 

Тежки думи си размениха и членовете на журито Ивана и Марияна Попова в спора кой е най-даровитият сред участниците. Победителката Стелияна Христова пък бе набедена за човек на Димитър Бербатов. Появиха се догадки, че заради общото им минало футболистът се застъпил за нея пред Слави.

„В последните минути, в които трябваше да гласуваме, имаше технически проблем със сайта на предаването. Хиляди искаха да дадат вота си в интернет, но не успяха. Случайно ли е, че точно на финала на шоуто се появи този проблем? Едва ли. Тодор е истинският победител", коментират гневни зрителите в сайта на „Гласът на България".

Други пък са убедени, че ако вотът в интернет не бил възпрепятстван, Роксана щяла да отвее конкуренцията и да спечели голямата награда. Изненадан от победата на 17-годишната Стелияна бе и самият Слави Трифонов. Изпълнителният продуцент заяви в шоуто си, че е очаквал друго развитие на състезанието. Членовете на журито също бяха видимо сюрпризирани от новината, че девойката от Горна Оряховица печели.

Напрежение имаше и преди обявяването на резултатите. Зрителите станаха свидетели на кратка словесна битка между ментора на Стелияна - Марияна Попова, и Ивана. Двете влязоха в спор на живо по Би Ти Ви, когато цяла България очакваше да научи името на победителя. Певиците си размениха язвителни думи, тъй като не бяха на едно мнение кой е най-талантливият от участниците

За да защити състезателката си Стелияна, Марияна стигна дотам, че обяви: „Българската музика не е само попфолк". Ивана не се поддаде на провокацията, но присви ядно устни. След края на последния епизод от предаването фолкпевицата подаде ръка на Марияна и направи усилие да я убеди, че не си заслужава да развалят отношенията си.

„Едва ли някой вярваше, освен родителите й, че Стелияна ще се пребори за първото място. В началото на гласуването тя бе на последно място във вота на зрителите. Изведнъж името й бе изстреляно на първо", коментираше се след финала на състезанието и сред зрителите, които бяха дошли да гледат на живо в НДК последната битка на певците.

Припомни се и връзката на 17-годишната изпълнителка с Димитър Бербатов. През 2008 г. девойката спечелила награда на фондация „Димитър Бербатов" в област „Изкуство".

„Дали пък Бербатов не я е лансирал?! Как иначе да си обясним изненадващата й победа", коментират зрителите на „Гласът на България".

Конкуренцията на Стелияна също не бе във възторг от финалния резултат от гласуването на зрителите. Тодор, Игор и Роксана не очаквали да бъдат изместени от първото място именно от Стелияна. Тримата били убедени, че „Гласът на България" ще бъде един от тях.

„Ясно е, че всеки един от финалистите е талантлив и заслужава победата.

Някои от тях обаче я заслужаваха повече.

Никой не очакваше, че Стелияна ще стане „Гласът на България". Имайки предвид, че при последното гласуване имаше проблеми с вота, съмненията за шашма в състезанието няма да отпаднат", коментират почитатели на шоуто. Въпреки недоволството си, мнозина пожелаха успех на Стелияна. Като „Гласът на България" тя ще издаде самостоятелен албум.

източник: Уикенд

Прочита: 3179

Коментари (2)

...
kvo se u4udvate tva e bilo i 6te bade.koito dava parite toi kayva kvo da sviri orkestara. ta 4e..............
biks , 01 ноември 2011 11:15
...
Стиляна е талантлива,видя се че има глас,какво от това че зрителите винаги спасяваха Игор и Тодор, това донякъде според мен беше и по симпатия.Но Стиляна има големи гласови възможности,видяхме едни чисти тонове и във висок диапазон и в нисак,защо си кривим душите,че другите трима са по-добри?И те са като нея,но един може да спечели и това беше тя.Ако беше спечелил Игор,сигурно щяхме да кажем подобни думи за останалите.Винаги остава съмнението....това е факт!Бъдете честни към себе си и към другите!
DD , 01 ноември 2011 11:21

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.