Сряда, 08 Април 2020

Филип Киркоров ще става баща?

Печат Е-мейл
21 Октомври 2011

Филип КиркоровВанга му предсказала наследник на 44-годишна възраст и певецът работи по въпроса

Филип Киркоров е намерил жената, която ще стане майка на детето му, писа в. "Комсомолска правда". Той обаче отказа да съобщи самоличността на новата си тръпка, страхувайки се от хорските уроки. От интервюто не стана ясно дали изгората му вече е бременна, или засега това са само планове.

Руската звезда с български корен е категоричен, че ще пази всичко около бебето в тайна, докато то не проплаче на бял свят. Половинката си пък описа като "свестен човек" и добави, че няма нищо общо с истерията на музикалния бранш.

В последните месеци различни поп диви тръбяха, че ги е молил да му заделят яйцеклетки, за да се сдобие с дете. "Това са абсолютни глупости! - пунтира слуховете той. - Аз съм здрав мъж и съм в състояние по нормален начин да реша житейските си въпроси".

Кип.ркоров разкри, че именно Ванга му е предсказала, че на 44-годишна възраст ще се сдобие с наследник. "Тогава бях малък и почти нищо не помня от срещата си с пророчицата, но баща ми беше там и ми разказа повелята й". Феноменът от Рупите очертал шеметната кариера на твореца и женитбата му с Алла Пугачова. Наблегнала и на знаково събитие, след като завие към петдесетака. "Първо мислех, че това е скандалът с асистент-режисьорката по време на фестивала "Златен грамофон" (тогава артистът удари момичето и си навлече гнева на гилдията - б.а.). После обаче разбрал, че съдбата му готви друга изненада - по пътя си да срещне жена, която да го дари с талантливото му продължение.

В същото време Киркоров не отрече пред изданието, че огънят към бившата му спътница Алла Пугачова все още тлее. "Защо винаги ме питате за нея? Не обичам да обсъждам тази тема. За мен тя е изключителен човек и винаги ще я обичам, независимо от това как тя се отнася към мен".

Прочита: 2948

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.