Сряда, 08 Април 2020

Маричков шеф на радио

Печат Е-мейл
12 Септември 2011

Кирил МаричковКирил Маричков ще бъде програмен директор на новото радио "България Он Ер". То стартира на 9 септември, съобщиха от "Bulgaria On Air Media Group". Радиото ще излъчва директно почти цялата продукция на телевизия "България Он Ер", като основно Новините ON Air, Денят On Air и авторските предавания, заложени в програмата на телевизията.

Маричков ще подбира музиката - поп и рок стил, като между 20 до 30 процента ще се излъчват български песни. "В радиото няма да има никакъв попфолк, както и крайно екстремни стилове", уточни Маричков. Той допълни, че това ще бъде радио, чиято аудитория са хора, които успяват в живота със собствения си труд, които могат да формират добрия вкус на обществото, и чрез радио "България Он Ер" тази аудитория да се увеличи.

В програмата Кирил Маричков е подбрал и песни, които не са толкова популярни в радиоефира, той обеща музиката да бъде в двойно по-голямо количество, отколкото тази, която се излъчва в останалите български радиостанции.

Прочита: 2217

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.