Сряда, 08 Април 2020

Нели Петкова ходи без гащи

Печат Е-мейл
08 Септември 2011

Нели ПетковаОткакто вокалистката на "Ку-ку бенд" напусна Слави, тя така се е амбицирала да пробие соло, че понякога забравя такива детайли като... да си сложи бикини под прозрачното клинче, с което ходи на пазар, алармираха консултантки от скъп столичен бутик.

Нели си напазарувала няколко плика със сценични дрешки. Пробвала, каквото пробвала и забравила да си навлече обратно бельото, защото се паникьосала, че закъснява за среща в пиар агенцията, която е поела ангажимента да я налага на пазара.

Алармирани папараци снимаха изпълнителката на Lucki One с покупките, с прозрачното клинче и с минитуника точно на входа на фирмата. На Нели видимо не й пука. Пердаши по чехли, от бързане си повреди маникюрите на ръцете и на краката, но не се трогна особено.

източник: Шоу

Прочита: 4376

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.