Сряда, 08 Април 2020

Георги Христов настръхна срещу Галка

Печат Е-мейл
22 Август 2011

Георги Христов и ГаляЕстрадната звезда Георги Христов реши, че вече не може да мълчи по отношение на неграмотността на колегите си. Певецът избухна пред приятели, след като чу поредното умозаключение на колежката си Галя в ефира на Би Ти Ви. Бившата звезда от „Каризма" се изцепи доста неподготвена и това й навлече редица упреци от изтъкнатия й колега.

„Не е истина! Треньорката в „Гласът на България" Галка каза, че когато в един дует едната изпълнителка повишава, другата трябва да започне да понижава гласа си и всичко се оправя. Нямам думи. Висш професионализъм, Българийо!", избухна Жоро Христов. За пръв път певецът си позволи да коментира знанията на по-младите си колеги.

източник: Уикенд

Прочита: 3252

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.