Сряда, 08 Април 2020

Хип-хоп сцената в България не е лишена от сексапил

Печат Е-мейл
17 Август 2011

Lady BХип-хоп сцената в България далеч не е лишена от сексапил. Дамите, занимаващи се с рап музика, по нищо не отстъпват на мъжете - нито по музикални умения, нито по визия.

 

Едни от лошите момичета на хип-хоп сцената - Lady B и Ann-G, от години радват феновете на рап музиката с неподражаема визия и провокативно поведение.

Като се говори за скандали в хип-хоп музиката, не може да не се спомене провокативната и нашумяла напоследък Р.Е.Н., която скандализира феновете с лириките и визията си. Със също толкова пиперливи текстове може да се похвали и красавицата от GGP - Caramelle.

От друга страна, жените не търсят само самостоятелни изяви на сцената. Доказателство за това е Yoko от The Top Stoppers, която внася още повече свежест в групата.

(б.р. - още снимки може да видите в секция "Снимки")

Прочита: 2803

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.