Сряда, 08 Април 2020

Осъдиха Володя Стоянов

Печат Е-мейл
17 Август 2011

Володя СтояновПетричкият районен съд осъди певеца Володя Стоянов за клевета на своя съсед Христо Коледаров. Преди дни магистрат Диана Хаджиева постанови 3000 лв. глоба за певеца, обществено порицание в ефира на БНР и да заплати разноските по делото.

Междукомшийската война между Евгения и Володя Стоянови, от една страна, и Христо Коледаров, брат му и баща му, от друга, се водела от десетина години. Една ограда деляла имотите им в Петрич, а "щурите съседи" водели спорове за прокарване на улица за паркиране на коли... Стоянови дори опитали да спрат строежа на Коледарови. Преди две години певецът платил време в местна кабеларка, за да направи изявление срещу бившия граничен полицай Христо. "Закани се, че ще ми счупи главата, псува родителите и жена ми.

Тази моя глава знае 1 млн. песни. Зад всяка личност се крият стотици томове прочетени книги, богат житейски опит. Ти, който нищо не си създал в този живот, искаш да живееш на гърба на личности. Ако имаш някакви проблеми, вземи си психоаналитик, доктор, психолог, но не тормози повече известните личности", заявил в ефира Стоянов. Култовият изпълнител твърдял още, че Коледаров и брат му паркирали колите си така, че задръствали улицата. Преди години полицаят пребил мъж от Петрич, казал още пред кабеларката Володя.

От разпити на свидетели по делото станало ясно, че твърденията на певеца не отговарят на истината. Между двете фамилии имало разправии и размени на обидни думи, но не и закани за убийство. Соченият за бит мъж пък посочил други хора като нападатели, не и Коледаров.

Съдия Хаджиева е получила и справка от Софийски градски съд за присъда по дело за клевета от 2006 г., заведено пак от Христо, по което певецът вече е наказан с глоба. Новото решение срещу Стоянов може да се обжалва пред окръжния съд в Благоевград.

източник: Шоу

Прочита: 3081

Коментари (1)

...
Който познава Хр.Коледаров знаее, колко е конфликтен, как се заяжда с всеки срещнат, псува "наляво и дясно"и отправя закани за физическа саморазправа. По същия начин се заяжда и се опита да осъди лекари,но без успех. Целият Петрич знае що за "стока" е Христо Коледаров, а решение на първа инстанция не означава, че Володя Стоянов е осъден. ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО. Следва втора инстанция, ще видим.....smilies/wink.gif
петричанин , 27 септември 2011 14:12

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.