Сряда, 08 Април 2020

Графа изцеден от грижи по бебето

Печат Е-мейл
11 Август 2011

ГрафаБащинството изцедява докрай силите на Графа. Певецът, който има двегодишен син, а отскоро е татко и на дъщеря, страда от хронична умора и недоспиване.

За да бъде адекватен и да върши ежедневните си задачи, майсторът на баладите не изпуска цигарата от ръка и нон-стоп се налива с кафета и енергийни напитки.

Пред приятели музикантът се ожалил, че жена му не проявява капка милост към него. Половинката му Мария гледа децата сама по цял ден, затова кара Графа да разнася бебето нощно време. Малката вече има колики и не дава минута покой на звездния си татко, който не помни откога не си е почивал като хората.

източник: Уикенд

Прочита: 2524

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.