Вторник, 26 Януари 2021

Алекс Раева се лекува при психиатър

Печат Е-мейл
28 Юли 2011

Алекс РаеваБившата вокалистка на Слави Трифонов Алекс Раева не спира да се хвали колко е щастлива, след като откри любовта с диджей Дончо, но истината съвсем не е такава. Певицата все още е преследвана от кошмари заради шамарите, които й раздаваше предишният й приятел Камен Атов.

Алекс има проблеми с психиката и почти не може да спи. Затова продължава вече втора година да посещава психиатър и не пропуска сеансите всяка седмица. Лекарят на Раева работи в болницата на 4-ти километър „Св. Наум", но Алекс ходи при него въпреки неприятната обстановка и срещите с луди. Причината е, че докторът е водещ специалист и за двете години на сеансите им е успял да пребори много от проблемите на певицата.

източник: Уикенд

Прочита: 3261

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.