Четвъртък, 04 Юни 2020

Мариана Попова: Орлин Горанов ми е татко

Печат Е-мейл
08 Юли 2011

Мариана Попова и Орлин ГорановБилбордове с Мариана Попова и Орлин Горанов заляха центъра на София. Дуетът рекламира вековен юбилей на магазините КООП, завъртя се и рекламен клип по телевизиите.

 

 

На билбордовете тенорът, по когото въздишат поколения фенки, е побелял почти напълно и изглежда като бащата на партньорката си.

 

"Орлин много прилича на моя роден баща, който почина от инфаркт, когато бях на 15. Когато го гледахме по телевизията навремето, винаги сме коментирали тази прилика. Когато татко почина на 42, си мислех дали някой ден ще мога да се запозная с Орлин Горанов и да му кажа, че ми напомня на татко.

 

На един концерт седяхме с Маргарита Хранова, тогава се появи Орлин Горанов. Тя го повика и аз му разказах историята. Орлим ми заяви, че от днес нататък мога да му викам татко", разказа певицата.

 

Орлин се сприятелил с мъжа й Ханес и сега е чест гост в къщата им. Когато пристигнел, Мариана се шегувала и казвала на дъщеря си Мария-Магдалена: "Дядо ти дойде".

източник: Галерия

Прочита: 4871

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.