Сряда, 05 Август 2020

Съседи бягат от Лили Иванова

Печат Е-мейл
25 Май 2011

Лили ИвановаСъседите на Лили Иванова бягат от кооперацията на "Оборище" 33 в столицата, в която живее естрадната прима. След като наскоро два апартамента в сградата бяха обявени за продан, съкварталци започнаха да коментират, че съседите се изнасят заради капризната изпълнителка на „Панаири".

В момента всеки, който извади 1,3 млн. евро, може да стане новият комшия на Лили Иванова! Миналата седмица на сайт за недвижими имоти се появи оферта за продажба на уникален апартамент от 255 кв. м в кооперацията на естрадната прима. През декември в същата сграда бе обявен за продажба друг, по-малък апартамент, като за него се искаха „само" 600 000 евро.

Една от най-апетитните жилищни кооперации в столицата - тази на ул. „Оборище" 33, е собственост на старите пловдивски фабриканти "Стоян Маринов и синове". След 9 септември 1944 г. там се нанасят Пеко Таков и жена му Вълка Горанова. Впоследствие в жилището се шири синът им Янчо Таков със съпругата си Лили Иванова.

След Демокрацията огромният апартамент, в който са живели старите Такови, е продаден за 300 000 долара, а таванското помещение, на чието място с надстройки е сътворен нов, остава за Лиленце Пиленце. Наследниците на "Стоян Маринов и синове" така и не успяват да се преборят за бащините си имоти.

Естрадната прима обаче успява да сложи ръка на баровския апартамент при развода си с Янчо Таков. В съда Лили представя прилежно събирани документи, които доказват, че тя е купила и ремонтирала спорното жилище преди брака. Срещу звездата започва съдебна и психологическа война. Адвокатът на Таков предупреждава: "Ако апартаментът не остане на Янчо, не те чака нищо добро". Делата следват едно след друго. Червеният наследник няма нищо против съдът да го разведе, но това да стане по вина на съпругата му.

Така жилището ще остане за него. Обвинява я в изневяра. Тогава Лили Иванова решава да се обади на Людмила Живкова. Казва й, че Янчо иска да й вземе жилището. Така след шест дела, на седмото съдът решава разводът между Лили Иванова и Янчо Таков да бъде по взаимно съгласие и естрадната прима става пълноправна владетелка на луксозния апартамент на "Оборище" 33.

източник: Шоу

Прочита: 6205

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.