Сряда, 15 Юли 2020

За съжаление финал на "Евровизия" без Поли Генова

Печат Е-мейл
16 Май 2011

Поли ГеноваБългарската изпълнителка Поли Генова не успя да се класира за финала на "Евровизия" на 14 май в Дюселдорф. "Това е вотът на Европа, нека го приемем, нека бъдем горди със себе си. Няма да сме тъжни "на инат" - каза Поли Генова след полуфинала в интервю за БНТ. "Уникална емоция е да си на такава сцена и да представяш 8 000 000 българи" - разплака се Поли от емоции. "Вече сме поканени на много гостувания навсякъде и ни предстои страхотно лято" - допълни тя.

На финала на конкурса отиват Естония, Румъния, Молдова, Ирландия, Босна и Херцеговина, Дания, Австрия, Украйна, Словения и Швеция.

От полуфиналите на 10.05. на финал се класираха изпълнители от Сърбия, Русия, Швейцария, Грузия, Финландия, Исландия, Унгария, Литва, Азербайджан и Гърция.

Съгласно регламента на конкурса автоматично се класират Франция, Испания, Италия, Великобритания и Германия, пишат от dir.bg.

Български представител не е достигал до финал на "Евровизия" след заелите пето място Елица и Стунджи с песента "Вода" в надпреварата във Финландия през 2007.

Прочита: 2439

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.