Понеделник, 10 Август 2020

Деян Икебаната се сдобри с брат си

Печат Е-мейл
05 Май 2011

Деян ИкебанатаПоп певецът Деян Неделчев пипна вирус, от който се почувства некомфортно и отложи планувани записи. Икебаната е специално в България, за да запише нов шантав хит и два по-сериозни. За да върне формата на гласа си, Неделчев мина на чайове и разговаря само с шептене.

Наскоро Деян се сдобри с брат си Бойко Неделчев, с когото не общува от 3 години. „Не знам защо ми се сърди, а като не говори с мен, няма как да разбера", вдига рамене роденият в Русе певец. На 24 април, когато е роден брат му, по-малък с година, Деян му честити, което е крачка към стопяването на ледовете. Неделчев ще е тук до средата на май и все още не е решил в кое от рейтинговите предавания ще представи премиерно новата си смешна песен.

„Щом искат, да ме наричат Икебаната, но аз съм Деян, който е изпял и „Обич за обич", и „Като лъвовете", и оперни арии", пали се в свой стил певецът.

източник: Уикенд

Прочита: 2827

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.