Неделя, 24 Юни 2018

Мария Грънчарова: Слави побесня, когато забременях

Печат Е-мейл
19 Април 2011

Мария ГрънчароваПозабравената поппевица Мария Грънчарова се завърна в публичното пространство сле повече от 9 години "изгнание" и за пръв път разкри каква е истинската причина да сложи край на кариерата си.

„Вярно, излязох по майчинство, но, уви, не беше съществената причина да се откажа от сцената. Когато разбра, че очаквам дете, Слави Трифонов ми зададе въпроса защо не съм го попитала дали мога да забременея?", спомня си с възмущение Мария. "Ку-Ку бенд" са страхотни професионалисти, но Слави не става за продуцент. Той може да е добър водещ, но за другото не го бива", допълни дъщерята на Борислав Грънчаров. Припомняме, че тя беше артист на вече фалиралата музикална компания БМК, зад която стоеше Дългия.

Въпреки "продуцентството" му, Мария сама финансирала последния си албум, но той така и не стига до музикалните магазини. Причината е, че Трифонов й го праща на кашони на домашния й адрес с обяснението, че дисковете са за лична употреба. Това тотално съкрушило певицата, която преценила, че няма смисъл да се занимава с музика, особено с такива продуценти като Слави.

"Това бе и причината да спра да се занимавам с музика, защото бях обидена. Стана ми мъчно, защото един известен изпълнител бе смачкан в прекрасен период от живота му... БМК фалира, защото Слави Трифонов не става за продуцент, фактът, че изпълнители като "Каризма", Мария Илиева, Нина Николина, Калин Вельов избягаха оттам, го доказва. Той е добър продуцент, но на себе си", заяви Мария Грънчарова.

източник: Шоу

Прочита: 6030

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.