Понеделник, 09 Декември 2019

Борис Дали обу анцуг уникат

Печат Е-мейл
21 Ноември 2009
Борис ДалиПопфолк изпълнителят Борис Дали се сдобил с уникален анцунг на известната марка дрехи Dolce & Gabbana. Певецът на "Пайнер" платил петстотин лева за черния спортен екип със златисти кантове отстрани. Комплектът върви и с черни кецове със златисти и лачени елементи, които Борис Дали си взел специално, за да му вървят на екипа.
Попфолк изпълнителят призна пред bliasak.bg, че не обича да пръска много пари за дрехи, но имал приятел, който му донася маркови дрехи от Италия на много изгодна цена.
Моделът на спортния му екип е направен специално за играчите в италианското калчо. "Предполагам, че някои от най-известните италиански футболисти имат такива, но не знам точно кои", добави Борис Дали.
Прочита: 2609

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.