Вторник, 14 Юли 2020

Алекс Раева: Планирах да зачена ин витро преди да срещна Дончо

Печат Е-мейл
22 Март 2011

Алекс Раева и DJ ДончоПевицата Алекс Раева, която тези дни призна официално за връзката си с DJ Дончо, разкрита още преди месеци, твърди, че любовникът й не се е развел заради нея. "Разривът в едно семейство не идва с появата на трети човек, истинският проблем е в основата му. Когато се появи искрата между нас, те вече бяха преценили, че нямат общ път и бяха приключили в емоционално отношение.

Закачката ни стана три дни преди да замина за Малдивите и като се върнах, той вече бе взел решение за себе си без никакъв натиск от моя страна. При нас любовта дойде след година и половина, бачкахме цяло лято по морето. И не, не се събрахме още тогава, както се писа. Заедно сме от пет месеца", оправдава се бившата муза на Слави Трифонов и бизнесмена Камен Атов.

Тя споделя, че за пръв път се влюбва в мъж, с когото няма сериозна възрастова разлика. "Не знам откъде съм го развила тоя маниер да общувам приоритетно с по-големи хора. Дали заради това, че майка ми ме роди малко преди да навърши 40... Ще излъжа, ако кажа, че не изпитвах известни съмнения към възрастта на Дончо.

А и той е диджей, работата му предполага бесни купони, отзивчиви фенки на едно позвъняване разстояние... За година и нещо обаче той ми показа отговорност и отношение, които досега не съм виждала в по-възрастни от него мъже... Семейството ми също много го хареса", изповяда Алекс, която беше набедена за "серийна разтурикъща".

източник: Шоу

Прочита: 3664

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.