Понеделник, 10 Август 2020

Миро приет в болница

Печат Е-мейл
24 Февруари 2011

МироМиро се е потрошил и ходи с патерици, видя репортер, който през уикенда го засече в кафене на столичната улица "Славянска". Изпълнителят на "Ангел си ти" е станал жертва на инцидент по време на участие в столична дискотека, разкриват очевидци. Докато пеел, той си изкълчил крака, сгромолясал се на земята и застенал от болки.

Миро веднага бил откаран във Военна болница, където установили, че е скъсал менискус. „Това не се случва току-така. Късането на менискус е изцяло спортна травма. Необичайно е", заявиха ошашавени травматолози.

Зли езици веднага започнаха да съскат, че причината за травмата на Миро се криела в нетрезвото му състояние. „Може да е стъпил накриво и от това да се е получило. Но за да се случи подобно нещо, трябва сериозно да загубиш равновесие", поясниха докторите.

източник: Шоу

Прочита: 3843

Коментари (1)

...
smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif
muska , 27 февруари 2011 19:48

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.