Понеделник, 10 Август 2020

Графа чака второ дете

Печат Е-мейл
15 Февруари 2011

ГрафаВлади Ампов-Графа, който беше сочен за протеже на БНТ и сигурен победител на „БГ Евровизия 2011" сензационно отпадна от списъка с финалистите.

Изпълнителят на „Невидим" обаче има повод за много по-голяма радост – в понеделник стана ясно, че чака второ дете. Съпругата на Влади Ампов – Мария, е бременна в четвъртия месец. Все още полът на бебето не е ясен.

Първото им дете – синчето Крис, се роди навръх Великден през 2009-а.

източник: Шоу

Прочита: 2915

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.