Сряда, 26 Февруари 2020

103 000 души молят Веселин Маринов да спре да пее

Печат Е-мейл
02 Февруари 2011

Веселин Маринов"Цветан Цветанов е най-честният човек за мен!", каза тези дни естрадният певец Веселин Маринов. Бившият бард на БСП заяви, че "твърдо ще участва" в предизборната кампания, ако ГЕРБ го поискат. Веско Маринов разкрива, че е приятел с вицепремиера от около 7-8 години. Тогава той беше зам.кмет в общината. Нашето сближаване не е на основата на популярността на единия или на другия...

Само че повечето търсят под вола теле и само за Цветанов ме разпитват. Аз не познавам по-честен човек от Цветан Цветанов. Само майка ми, която е престъпно чист човек", възпява авера си Веско. Той твърди, че скандалите с 6-те апартамента на МВР шефа са пълни глупости. "Не искам да изпадам в подробности, това е престъпление, което се прави", отсича гневно изпълнителят на "Родната полиция".

Запитан защо до вчера пееше за БСП, а днес извива трели за ГЕРБ, Маринов отвръща: "Избрах да пея за БСП преди години, защото израснах и се изучих в онова време. Защото майка ми и татко ми тогава са станали хора и са си построили къща. В момента обаче симпатизирам на друга партия. Пея за ГЕРБ, защото това е партията, която ще изведе България от тази вечна криза... Не съм бил и няма да стана партиен член. Но съм имал предложения за най-различни постове, за които повечето хора трудно биха се въздържали".

Естрадният бард не успява да скрие, че много се дразни от създадената група във фейсбук "Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее", която вече има над 103 000 членове. "Не ме интересува! През живота си не съм отварял фейсбук, защото това би нарушило моята сантименталност", хвърля ни в джаза той.

източник: Шоу

Прочита: 2247

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.