Четвъртък, 29 Октомври 2020

Елица: Много мъже ме свалят

Печат Е-мейл
18 Януари 2011

Стунджи и ЕлицаМалко след като се появи на благотворителния концерт "Българската Коледа", облечена като магистрална жрица, изпълнителката на "Вода" започна да дава "напоителни" интервюта, в които се фука колко мъже я свалят. Това разбило сърцето на Стунджи, който заради нея заряза жена си и й предложи публично брак.

Запитана в крайна сметка ще му каже ли "Да", Елица отвръща: "На 7 март ще кажа за кого ще се омъжа!

Ти знаеш, че със Стоян сме сгодени, но имам и още две предложения... Искам ясно да кажа, че съм влюбена и щастлива, но в кого - това си е моя работа. Иначе наистина имам много ухажори, но личните неща са си лични", изцели се миньончето с голямата уста.

Тодорова, която напоследък е неразделна с новия си дуетен партньор Криско, разкри, че би участвала на конкурса "Евровизия" без Стунджи, с което доналя масло в огъня на клюката, че го е зарязала и творчески, и интимно. Дали наистина барабанистът е "изпята песен", засега остава загадка, факт е обаче, че той продължава да обича палавата Елица и наскоро написа по тийнейджърки влюбено и наивно на стената на фейсбука й: "Ако щастието е птица, нека никога не спира твоят полет! Ако животът е път, нека винаги да вървиш! Ако любовта е море, нека никога да не видиш бряг!".

Елица пък нито потвърждава, нето отрича клюката, че младият рапър е новата й тръпка. "Все ме питат за Криско! Преди месец прочетох, че съм бременна от Слави Трифонов, което вече съвсем ме разсмя. Преди това дори са ме питали дали нямам любовна връзка с Мария Шерифович, която е с обратна сексуална ориентация. И аз в едно интервю на шега казах - ами да, чакам близнаци от нея! Те го написаха.

източник: Шоу

Прочита: 2863

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.