Понеделник, 10 Август 2020

Камелия Тодорова: Бойко Борисов спеше вкъщи

Печат Е-мейл
18 Януари 2011

Камелия ТодороваКамелия Тодорова демонстрира завидно самочувствие и заяви, че е по-хубава и по-талантлива от Мадона, с която често я сравняват. За да докаже, че е по-по-най, джаздамата се изфука, че неин бодигард навремето е бил самият премиер Борисов и разкри пикантни подробности от миналото на Бат' Бойко.

"Идеята за това Бойко Борисов да ми стане бодигард беше на Майкъл (Кунсман, бившият й съпруг - бел. ред.). Когато трябваше да дойда за снимки в България, той реши, че се налага да имам гардове около мен. Беше ангажирал една фирма, в която не знам дали Бойко Борисов беше шеф, но беше част от екипа, който трябваше да ме пази. Известен период, докато бях в София, се движеха непрекъснато с мен. Дори спяха вкъщи. Нямах нужда от бодигард и беше смехотворно. Като че ли Майкъл го беше направил за себе си. Спомням си, че майка ми трябваше да приготвя закуски и вечери, за да се чувстват те добре, а храната по онова време беше с купони, токът - на режим", спомня си джазлейдито.

Запитана бил ли е влюбен Бойко в нея, Кеми отвръща загадъчно: "Можем да го попитаме. Не знам. Но пък беше много по-елегантен. Като се има предвид обаче, че моят съпруг беше много ревнив и не даваше никой да се доближи до мен, дори и да е имало нещо, аз не съм го разбрала. Май във всички случаи не го разбирам. Аз съм последната, която узнава, особено когато ме харесват. Това е лошо. Не съм имала щастието сега да се срещна с Бойко Борисов й да си поговорим. Само веднъж той ми напомни, че ние се познаваме добре".

57-годишната певица прави още едно скандално признание - че поддържа форма не с един, а с няколко мъже! Обичам разнообразието и така си го създавам, че никой да не разбира. Между другото смятам, че около една жена не трябва да има само един мъж. Жената е много разностранна и когато не е обвързана със семейство, както е в моя случай, би трябвало да са малко повече от един", изцепи се Камелия Тодорова.

източник: Шоу

Прочита: 3288

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.