Сряда, 05 Август 2020

Нели Рангелова развали приятелството си с Камелия

Печат Е-мейл
17 Декември 2010

Нели Рангелова и Камелия"Гордост и предразсъдъци", така с две думи може да се определи настъпилият разрив във взаимоотношенията между поп певицата Нели Рангелова и фолкаджийката Камелия. Години наред те бяха пример за странно, но непоклатимо женско приятелство, при все разликата в жанровете им.

Откакто Рангелова зае телевизионния ефир за близо 4 месеца, участвайки в „Байландо", приятелката й спряла да й звъни. Нели съвсем охладняла, когато научила от общи познати, че Камито злословила по неин адрес и иронизирала старанието, влагано от Нели в тв шоуто.

Двете певици след броени дни ще се засекат на купон в клуб „Даймънд", посветен на зодия Стрелец. Другите участници в програмата не подозират сцените, които биха могли да се разиграят в общата гримьорна.

„Спокойно! Лицемерието е характерно за артистичните среди", успокояват от заведението. Те се опитали да поканят като мисионер Драго Чая, приятел и на двете дами, но бил зает и накрая решили да оставят интригите на самотек.

източник: Уикенд

Прочита: 3523

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.