Понеделник, 10 Август 2020

Алекс Раева топли леглото на DJ Дончо

Печат Е-мейл
15 Декември 2010

DJ Дончо и Алекс РаеваЕксбеквокалистката на Слави излиза с диджея още от лятото и вече иска семейство

Любимият на Алекс Раева е диджей Дончо, съобщи Lifestyle.bg. Любовта им пламва още лятото, когато стартира първият им съвместен проект на Хайникен. Двамата многократно гостуват на морския Бедрум (на Какао бийч), където радват фенове с музиката си.

Диджеят е женен, но това не му пречи да се впусне в голяма любов с Алекс. Близки на певицата разказват за ненавистта им към семейни мъже, но явно сляпата неделя е ударила силно артистката и тя е готова да наруши принципите си. Тя дори скоро заговори за дете, чийто баща очевидно ще бъде Дончо.

Имам необходимост, желание, нужда да имам деца. От няколко години си мисля за това. Сигурно е чисто биологично. Имаше един период, в който мислех да имам дете ин витро. Спря ме фактът, че майка ми и баща ми имат 40-годишен брак и продължават да се държат за ръце. Защо и моите деца да не отраснат в такава среда? Сега съм на 30. Имам още няколко години. Защо да не опитам?" - разказва певицата.

Прочита: 7300

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.