Четвъртък, 04 Юни 2020

Митко Щерев: Лили Иванова е жадна за пари

Печат Е-мейл
25 Ноември 2010

Митко Щерев и Лили ИвановаМитко Щерев не пропусна да захапе за пореден път старата си врагиня Лили Иванова. Това се случи по време на негово участие в пловдивски клуб през уикенда. Композиторът дойде в рок-оазиса в "Изгрев" с Илия Ангелов, за да изсвирят и изпеят легендарните парчета на "Диана Експрес".

Между изпълненията на "Душа", "Блус за двама", "Синева" и "Молитва" Щерев се гъбаркаше яко с Лиленце Пиленце. "По отношение на пеенето Лили не е мръднала и на сантиметър от 1961-а година насам. Водещи у нея са егоизмът и жаждата за пари. Винаги съм казвал, че една жена може да си позволи да няма деца, само ако културата й е висока. Лили не може да се похвали с това, тя е простачка. Вместо да осинови дете или да се заеме с благотворителни изяви, тя ламти за повече повече.

Срещна ли я на улицата, не бих я поздравил. Това е отношението ми към нея", отсече пред пловдивски журналисти Щерев, цитират от сайта "Под Тепето".

Колегата му Илия Ангелов пък бе на друга вълна. Той буквално сияеше, вдъхновен от новата си сърдечна тръпка Таня. Ангелов отново намери любовта след дългогодишна тъга по покойната си съпруга. Той признал пред приятели, че Таня го е върнала към истинския живот още преди година. Двамата се запознали покрай общи приятели. Новата тръпка на Ангелов е 40-годишна блондинка и поетеса.

източник: Шоу

Прочита: 2375

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.