Четвъртък, 04 Юни 2020

Искрен Пецов си смени името

Печат Е-мейл
05 Август 2010

Искрен ПецовПопулярният нудист и певец Искрен Пецов си смени името. Той вече се подписва на дисковете си като iскрен. Новото му име стои върху последния му сингъл „Напомня ми нещо", по който тези дни бе заснет клип край морето с Мис България Вселена 2006 Галена Димова.

За Искрен това не е първата смяна на името, припомнят запознати. Преди години той се подвизаваше в шоусредите с фамилията Николов. В един момент обаче реши да се представя като Пецов. Тези дни певецът ще ходи в паспортната служба с молба името iскрен да бъде записано и в личната му карта. Не е сигурно обаче дали властите ще удовлетворят желанието му.

източник: Уикенд

Прочита: 2468

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.