Понеделник, 13 Юли 2020

Огнена защита пази Лили от магии

Печат Е-мейл
02 Март 2010

Лили ИвановаХасковска врачка всяка година прави енергиен кръг около певицата

Лили Иванова посещава ясновидка от Хасковския регион. Жената не е от комерсиалните врачки, които рекламират непрестанно дейността си по телевизии и вестници, но уменията й били зашеметяващи, кълнат се малко домогнали се до нея.

Познанството на екстрасенската и певицата датирало от далечната 2004 година. Тогава близък на Лили й препоръчал магьосницата и с връзки естрадният динозавър си уредила среща с нея. По онова време легендата решила да посети маг заради купчината нещастия, които се стоварили на главата - първо починала майка й, след това се скарала с Драго Чая, а после - и с Митко Щерев. За капак сестра й Магда била приета в болница. Лили до този момент ходила при ходжа, но свещеник й казал, че не бива да посещава мюсюлмански гадатели.
„Наистина смятах, че съм попаднала в черна дупка. Не можех да си обясня защо толкова много злини ми се случват в живота. Бях стигнала до дъното, мислех, че съм омагьосана", признава години по-късно Лили.
Изпълнителката на „Детелини" решила да си направи тройна огнена защита при въпросната хасковска врачка. Тя я уверявала, че след този ритуал ще й се изчистят всичките негативи и животът й ще тръгне в нормалното си русло. Така и станало според думите на Лили. Тя била изключително доволна от ритуала, на който се е подложила. Оттогава насам певицата ежегодно през февруари се подлагала на тройна огнена защита, за да й върви все по вода. За въздействието си врачката от Хасково искала по 600 лева на сеанс, но според Лили парите били напълно оправдани.

източник: Контра

Прочита: 4159

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.