Събота, 22 Февруари 2020

Metallica, Rammstein и Slayer в България?!

Печат Е-мейл
27 Февруари 2010
Появи се плакат за дългоочаквания фестивал Sonisphere в София. Тези дни в мрежата се появи един доста интересен плакат за предстоящия фестивал в София - Sonisphere. Плакатът, чиято автентичност не е потвърдена официално, показва, че на 22 и 23 юни ще се пристигнат едни от най-големите имена в тежката музика.
За първия ден са обявени 3 групи, от т.нар “Голяма четворка” на траша, а именно - Metallica, Slayer и Anthrax, както Heaven and Hell, която е съставен от имена като Рони Джеймс Дио и Тони Йоми.
За 23 юни са изписани имената на немските “титани” Rammstein, култовите Alice in Chains, британсата рок група Skunk Anansie и траш легендите Overkill.
Не можем да потвърдим автентичността от плаката, най-малкото поради липсващите имена на организаторите, както и поради официално липсваща информация от страна на фестивала Sonisphere.
При внимателно вглеждане в елипсите в долната част на постера, могат да се различат думата “Logo”, което ни навежда на мисълта, че това е тестови вариант на плаката, който да бъде показан на бъдещи рекламодатели.

Прочита: 1581

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.