Вторник, 02 Юни 2020

Мариана Попова скри бебето от свекърва си

Печат Е-мейл
27 Февруари 2010

Мариана и ХанесПевицата Мариана Попова роди преди два месеца, но още не показала дъщеря си на родителите на Ханес. Капризната родилка заявила още преди бебето да се появи на бял свят, че ще го показва на роднини, след като навърши три месеца.

В същото време майката на Мариана се пренесла в дома им и давала нареждания как да се гледа детето. Самата Попова не вижда нищо лошо в това. Тя споделя, че помолила италианския си мъж Ханес да обясни на роднините си, че могат да дойдат да видят бебето чак през март.
Свекървата на певицата не скрила разочарованието си. Както е известно, италианските семейства са много сплотени и са свикнали да си помагат във всичко. Майката на Ханес приготвила много дрешки и подаръци за новородената си внучка и приела тежко решението на снаха си. Вместо да се запознаят лично с най-малкия член на фамилията, роднините на Ханес изпратили подаръците от Италия по куриер.
Междувременно Мариана обяви, че ще се омъжва през есента. „Сватбата ще бъде в България, защото нямаме финансова възможност да я направим в Италия. Все пак ще бъда с пищна бяла рокля и воал", допълва Попова.

източник: Уикенд

Прочита: 2135

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.