Петък, 10 Юли 2020

Тони Димитрова залюби бизнесмен

Печат Е-мейл
26 Февруари 2010

Тони ДимитроваЧаровната певица Тони Димитрова най-сетне откри щастието в любовта. Гласовитата бургазлийка има мъж до себе си и призна, че се чувства щастлива. Тя е в прегръдките на новото си гадже от близо месец, но двамата бързо са станали близки.

В родния град на Тони вече се разчу за романтичното й увлечение. Любимият на звездата веднага бе разпознат.
Той е на 41 години и има бизнес в морския град. Притежава собствена верига от автосервизи в Бургас и още няколко из цялото южно Черноморие.
Двамата се запознали на новогодишно парти, където певицата била поканена за участие. Бизнесменът й поднесъл букет и се заприказвали. Така се стигнало и до първата среща.
Малко след Нова година Тони влезе за две седмици в клиниката на д-р Емилова, за да върне идеалната си форма. През това време певицата се чувала с приятеля си само по телефона. След като се върнала обаче, връзката им се развила бурно. Изпълнителката дори планирала съвсем скоро да запознае любимия си мъж с дъщеря си Маги.

източник: Уикенд

Прочита: 2006

Коментари (1)

...
глупости пълни глупусти в интернет има глупости
маги/маги , 11 май 2010 21:34

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.