Понеделник, 25 Май 2020

Миро тропа ръченица по участията си

Печат Е-мейл
25 Февруари 2010

МироМиро прави какви ли не маймунджилъци по време на своите участия. Изрусеният певец се прави на клоун само и само да забавлява малкото посетители, които са отделили по 5-10 лева, за да го гледат и слушат.

На едно от последните свои участия бившият член на дует „Каризма" дори изтропа една ръченица, след като видя, че публиката му е почти заспала. И ефект имаше, след като всички вкупом се втурнаха да снимат как Мирослав играе българския народен танц.
Оказа се обаче, че това не е първият случай, в който Миро трябва да играе ръченица. Това всъщност бил коронният номер на изпълнителя, с който той се стремял да привлича внимание.
„Скоро може да тръгне и на ръце. Явно той не осъзнава, че певецът трябва да пее, а не да изнася цирково представление", кикотят се присъствали на изцепките на Миро.

източник: Уикенд

Прочита: 1221

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.